Компанията ASUSTeK Computer представи нов модел от фамилията дънни платки

...
Компанията ASUSTeK Computer представи нов модел от фамилията дънни платки
Коментари Харесай

ASUS Prime H310T: нова дънна платка за процесорите Intel Coffee Lake-S

Компанията ASUSTeK Computer показа нов модел от семейството дънни платки Thin Mini-ITX.
Това е дъното Prime H310T с Intel LGA1151 сокет. Дънната платка се базира на чипсета Intel H310 и е съвместима с процесорите Core от 8-мо потомство (Coffee Lake-S). Форм факторът е Thin Mini-ITX (17 х 17 сантиметра), а детайлите са с допустимо най-малка височина – не повече от 2 сантиметра. Новото дъно е доста уместно за моноблочни устройства и тънки лични компютри.



ASUS Prime H310T има 4-фазна система за зареждане на процесорното гнездо. Налични са два слота за SO-DIMM DDR4-2666 оперативна памет с оптимален потенциал 32 GB. Поставени са два М.2 конектора, предопределени за един бърз флаш диск и безжичен модул. Има и два SATA III врата.



Работата на мрежовия интерфейс се обезпечава от контролера Realtek RTL8111H. Звуковата подсистема се базира на хардуерния кодек Realtek AKC887. Захранването се реализира от външен източник напрегнато 12 V или 19 V. За извеждане на видеосигнала са предопределени видеоизходите HDMI, DisplayPort и LVDS.

Очаква се дънната платка ASUS Prime H310T да се популяризира най-вече посредством OEM каналите. Цената на устройството не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР