Компанията ASUSTeK Computer изглежда непреднамерено разкри списъка на дънните платки,

...
Компанията ASUSTeK Computer изглежда непреднамерено разкри списъка на дънните платки,
Коментари Харесай

ASUS подготвя двадесет дънни платки с чипсета Intel Z390

Компанията ASUSTeK Computer наподобява непреднамерено разкри листата на дънните платки, основани на систематичната логичност Intel Z390. Да си напомним, че този чипсет е предопределен да размени излезлият преди година Z370 и прибавя поддръжката на USB 3.1 Gen 2 (10 Gb/s) портове и безжичния модул Intel Wireless-AC (Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth 5).

ASUS има намерение да показа съвсем двадесет дънни платки с този чипсет. На потребителите ще бъдат препоръчани артикули от сериите ROG Maximus, ROG Strix, The Ultimate Force (TUF) и Prime. Специално за геймърите и за феновете на лични компютри китайската компания е приготвила модела Z390-Dragon. Това дъно ще се продава единствено в Китай. Пълният лист на новите дънни платки е показан на идната таблица:



Това че един от най-големите производители на дънни платки инцидентно е разгласил листата на дъната, основани на чипсет, е значимо. Системната логичност Intel Z390 още не се продава, само че цялата серия дънни платки явно към този момент е подготвена за снабдяване в магазините.

Очаква се излизането на дънните платки, основани на чипсета Intel Z390, да стане по едно и също време с излизането на процесорите Intel Core от серия 9ххх.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР