Компанията ASUS на CES 2018 (Consumer Electronics Show) в Лас

...
Компанията ASUS на CES 2018 (Consumer Electronics Show) в Лас
Коментари Харесай

СES 2018: ASUS ROG Swift PG65 — един от първите BFG монитори

Компанията ASUS на CES 2018 (Consumer Electronics Show) в Лас Вегас (Невада, САЩ) показа един от първите монитори клас BFGD.

Инициативата BFGD, спомнете си бе оповестена от компанията NVIDIA. Съкращението значи the Big Format Gaming Displays, или игрови екрани с огромен формат. Концепцията планува основаването на крупноформатни монитори с поддръжка на HDR и 4К-резолюция, високи индикатори на яркостта и честотата на възобновяване. Освен това, в състава на панела ще участва и модула NVIDIA Shield, осигуряващ опция за предаване на медия-съдържание.



Устройството на ASUS, наречено ROG Swift PG65 — принадлежи към фамилията от артикули Republic of Gamers. Размерът диагонално е 65 инча, а резолюцията — 3840 × 2160 пиксела.

Панелът има периодичност на освежаване 120 Hz и пикова бляскавост от 1000 cd/m2. Говори се за цялостно покритие на цветовото пространство DCI-P3 и поддържа на технологията NVIDIA G-Sync, отговаряща за гладкото протичане на игровия развой.

За дизайна на монитора може да се съди по показаните изображения. Вижда се, че устройството може да се похвали с тясна рамка към матрицата.



Точната дата за началото на продажбите на панела към момента не е оповестена от ASUS, само че се отбелязва, че монитора ще стане наличен „по-късно тази година„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР