Компанията AMD обяви нова акция, в рамките на която всички

...
Компанията AMD обяви нова акция, в рамките на която всички
Коментари Харесай

AMD подарява Far Cry 5 на всички закупили компютърни системи с видеокарти Radeon RX

Компанията AMD разгласи нова акция, в границите на която всички закупили подготвени компютърни системи с някоя Radeon RX графична карта, може да претендира за гратис копие на играта Far Cry 5.
Считано от 27 февруари, всеки който закупи личен компютър с конфигурирана видеокарта модел AMD Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56 или Radeon RX 580, ще получи промоционален код за Far Cry 5 . Този код би трябвало да се употребява в библиотеката Uplay и да бъде задействан в amdrewards.com.

Играта поддържа редица специфични технологии на Radeon RX Vega, в това число Rapid Packed Math – удвоени пресмятания за по-бързо пресмятане на физиката, Shader Intrinsics – пряк достъп до графичния процесор за реализиране на по-висока продуктивност и Radeon FreeSync 2 бързо формиране на фрагментите и висока бляскавост, дружно с едновременната поддръжка на High Dynamic Range (HDR).

Акцията ще продължи до 20 май в това число, а всичките условия по това предложение могат да бъдат прочетени в формалния документ на компанията. Датата на излизането на Far Cry 5 е оповестена за 27 март 2018 година. Купонът може да бъде задействан единствено след излизането на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР