Компанията Aliseda Inmobiliaria разпродава близо 1000 имота на цена от

...
Компанията Aliseda Inmobiliaria разпродава близо 1000 имота на цена от
Коментари Харесай

Разпродават жилища по 25 000 EUR

Компанията Aliseda Inmobiliaria разпродава близо 1000 парцела на цена от 24 000 EUR. Става дума за жилища и къщи ново строителство на територията на цяла Испания. Най-евтиният обект е тристаен апартамент в провинция Толедо. Цената му е 23 610 EUR, а най-скъпият – дуплекс в Мадрид, чиято стойност е 1.68 млн. EUR.

Повечето оферирани жилища не надвишават 50 000 EUR. Те са ситуирани в Толедо, Авил, Валенсия, Ларид, Мурсия, Саламанка и Самор.

Прогнозите на анализатори са, че цените на жилищата ще продължат да порастват. От огромните испански градове само Барселона за последната година на пазара са се появили повече свободни парцели. Общо за миналите 12 месеца предложенията на жилища са спаднали с 4%. В някои градове понижението е достигнало 28%. В 14 града за обсъждания интервал се е нараснало предлагането на къщи.

От огромните градове, Мадрид и Валенсия са тези, в които е записано максимален спад в предложенията на жилища – 11%. Барселона е единственият огромен град, където броят на офертите за жилища регистрира растеж от 7% на годишна база.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР