Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.С

...
Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.С
Коментари Харесай

Вече можем да правим секс в облаците срещу 1 000 долара

Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.

С Love Cloud към този момент можете да летите дружно със своята половинка и да вършиме секс в облаците. Техният аероплан Cesna е оборудван със сатенени чаршафи, секси възглавници и матрак с мемори пяна.

Едновременно с това, от компанията споделят, че водачите им употребяват шумоизолиращи слушалки, като по този метод двойките могат да останат необезпокоявани, написа profit.bg.

Срещу сумата от 995 $, искащите могат да летят на височина от 1600 метра и да се отдадат на взаимни милувки за 45 минути. Срещу нови 100 $ ще може да прекарате 60 минути в небето, до момента в който най-дългата алтернатива е 90-минутно преживяване против 1 495 $.

Клиентите на тази услуга имат опция да прибавят към прекарването превоз с лимузина, шампанско, рози, шоколад и други екстри, които естествено се заплащат в допълнение.

„ Почти всички наши полети завършват с взаимно благополучие “, споделя един от създателите на компанията Антъни Блейк пред Bizzfeed. Хората споделят, че са правили необикновен секс в небето, за който си спомнят даже седмици по-късно, добавя той.

Компанията също по този начин предлага сватби в небето и сантиментални полети, които включват тристепенно меню за влюбените.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР