Компания OPPO представи лимитираната версия на смартфона , дизайнът на

...
Компания OPPO представи лимитираната версия на смартфона , дизайнът на
Коментари Харесай

OPPO Find X3 Pro Photographer Edition: смартфон с дизайн на Kodak и цена $1006

Компания OPPO показа лимитираната версия на смарт телефона, дизайнът на който прилича дизайна на първия 35-милиметров фотоапарат на известния бранд Kodak. Корпусът на устройството е изработен от първокласни материали, в хардуера промени няма.

Две трети от задния панел на смарт телефона OPPO Find X3 Pro Photographer Edition са покрити с доста добра реплика на кожа, а на останалата една трета горна част посредством галванизация е нанесено сребристо оцветяване, което придава на повърхността забавна железна конструкция. Опаковката на мобилното устройство също имитира дизайна на фотоапаратите на Kodak.

Производителят акцентира, че OPPO Find X3 Pro Photographer Edition е основан взаимно с компанията Kodak. Няма промени в структурата на главната камера в съпоставяне със общоприетата версия Find X3 Pro на смарт телефона. Това е тройна камера с основен датчик с резолюция 50 MP (Sony IMX766), втори фото датчик с резолюция 13 MP и трети с разграничителна дарба 3 MP с оптика за макро фотоси. Резолюцията на предната камера е 13 MP.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР