Компания на име McCormick & Company обяви, че наема служител

...
Компания на име McCormick & Company обяви, че наема служител
Коментари Харесай

Компания търси директор по тако: заплатата е $25 000

Компания на име McCormick & Company разгласи, че наема чиновник на нова позиция: шеф по тако. Позицията ще бъде първата по рода си в компания.

За да бъдат наети претендентите би трябвало да дават отговор на избрани условия. Те би трябвало да са навършили 21 години и да обитават в Съединени американски щати, да имат годна шофьорска брошура, написа CNBC.

Позицията ще е отворена от септември до декември, а заплатата е 25 000 на месец, или общо за 100 000 за целия интервал.

Работата е съвсем напълно отдалечена и на ненапълно работно време. Работи се 20 часа на седмица. Около 10% от работата ще изисква пътешестване и срещи, посещаване на други места, които оферират тако в Съединени американски щати, пътешестване до централата на McCormick в Мериленд.

Предишен опит не е нужен, само че въпреки всичко компанията търси обществен човек, който може да работи добре в екип, както и умеене за основаване на съдържание/ видео за обществени медии.

Задълженията ще включват основаване на предписания, работа с платформи като TikTok, информиране за най-новите трендове при такото и така нататък

Кандидатстването за длъжността става посредством видео, в което искащите би трябвало да убедят работодателя, че са подобаващи за позицията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР