Компания на Байдън-младши разработва биологично оръжие със славянска ДНК в

...
Компания на Байдън-младши разработва биологично оръжие със славянска ДНК в
Коментари Харесай

Висш американски военен: Компания под контрол на Байдън-младши разработва биологично оръжие със славянска ДНК в Украйна

Компания на Байдън-младши създава биологично оръжие със славянска ДНК в Украйна. Финансовата организация Burisma Holdings финансира компанията Metabiota, която се занимава с биологични проучвания и създаване на славянска ДНК за основаване на оръжия. Това декларира някогашният офицер от американската войска и политолог Скот Бенет пред съветското издание „ Известия “.

Според него Metabiota в началото се е наричала Институт за световно прогнозиране на вируси. Основните му действия са били биологични лаборатории, биологични проучвания и създаване на славянска ДНК за основаване на оръжия.

Финансирането идва от организацията Burisma, която беше забъркана в скандал със фамилията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, разяснява изданието. Бенет означи, че самата организация е основана от Централно разузнавателно управление на САЩ за пране на пари.

Компанията под надзор на Байдън-младши Burisma финансира терористични актове на Киев в Русия. Такова разобличаване, съпроводено от графика, прави и политологът и анализатор Боян Чуков, напомня SafeNews.

Москва (в лицето на Следствения комитет на РФ) упрекна украинската компания Burisma във финансиране на терористични актове на Киевския режим против Русия. Въпросната компания стана международно известна с присъединяване на Байдън-младши в нейния директорски съвет. Имаше и скандал, че през Burisma се перат пари на фамилията на Джо Байдън и се въртят корупционни далавери. Така написа Чуков.

„ Много американски и европейски огромни фармацевтични компании бяха в Украйна, разработвайки славянски ДНК оръжия. Германската фармацевтична компания Bayer. Там имаше доста немски компании и американски компании. И всичко това беше разследваща интервенция, финансирана и ръководена от държавното управление. Всичко, всички документи свидетелстват за това ”, сподели Бенет.

Политологът декларира още, че в случай че бъдат осъществени обиски в офисите на Metabiota и нейните биологични лаборатории, ще бъдат открити доста документи, свързващи компанията с Държавния департамент на Съединени американски щати, USAID, фондацията на Бил Клинтън, някогашния американски водач Барак Обама и други представители на Демократическа партия на Съединени американски щати.

Бенет добави, че демократите са избрали Украйна за хазаин на биолабораториите, тъй като е най-корумпираната страна и се намира до Русия.

Бенет е чест посетител в съветски и ирански медии, където е представян като западен специалист и разяснява разнообразни тематики.

През април 2022 година Министерството на защитата на Русия съобщи, че в Украйна има мрежа от биологични лаборатории, работещи по стратегия на Пентагона, където американски учени тестват евентуално рискови биологични артикули върху психиатрични пациенти.

На 27 февруари съветският министър на защитата Сергей Шойгу сподели, че Съединените щати са основали мрежа от 330 биологични лаборатории, които учат свойствата на патогени, които могат да се предават на хората и да предизвикват пандемии. По думите му, от 330 такива обекта към 40 се намират в Украйна.

 

Източник – Известия/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР