Компания иска да построи първия хотел в орбита около Земята,

...
Компания иска да построи първия хотел в орбита около Земята,
Коментари Харесай

Първият хотел в орбита около Земята трябва да отвори врати през 2025 г.

Компания желае да построи първия хотел в орбита към Земята, като задачата е той проработи на цялостни обороти през 2025 година “Фондация Гейтуей” цели да може да приема по 100 галактически туристи на седмица на бъдещата “Космическа станция Фон Браун”.

Дизайнът на станцията е въодушевен от работата на спорния ракетен инженер Вернер декор Браун. Той е имал връзки с нацистката партия по време на Втората международна война, само че по-късно става шеф на летателния център “Маршал” на НАСА.

Тим Алатор, който е основен дизайнер на плана, е въодушевен от чертежи на Фон Браун от 1950 година Космическият хотел ще бъде във формата на огромно колело с диаметър 190 м., което постепенно ще се върти, с цел да основава изкуствена гравитация. Тя ще бъде по-близо до лунната гравитация, което ще даде прелестно чувство на хората, само че няма да разрешава на предметите да се разлетят из стаите.

Общо 24 херметизирани отделения ще са закачени за структурата. Те ще служат за хотелски стаи и общи пространства, като заведения за хранене и зали за забавление. Част от тях ще бъда употребявани от екипа на галактическата станция.

Използвайки технологията на МКС, на “Космическа станция Фон Браун” ще могат да живеят към 400 души.

“В някакъв миг разходка в Космоса ще бъде още един вид за ваканцията ви, сходно на круиз или посещаване на “Дисни ленд”, разясняват от компанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР