Компания Huawei представи бяла книга за 5G приложенията в рамките

...
Компания Huawei представи бяла книга за 5G приложенията в рамките
Коментари Харесай

Huawei публикува бяла книга за 5G приложенията

Компания Huawei показа бяла книга за 5G приложенията в границите на конгрес, част от Телекомуникационната конференция ITU Telecom World 2019, провеждаща се в Будапеща, осведоми Радио " Китай ".

В документа са показани разнообразни сюжети за използването на 5G технологията в сфери като индустриалното произвеждане, интелигентния превоз, медиите и развлеченията.

Бялата книга приканва световните индустриални организации и регулатори да промотират интензивно общоприетата съгласуваност, положителната бизнес среда и задоволителни източници, с цел да се подсигурява внедряването на 5G и приложенията, свързани с мрежата.

До момента 35 оператори в 20 страни са стартирали 5G. Други 33 страни са определили честотен набор за 5G.

Според прогнози на Huawei, 5G мрежата ще открие комерсиално пространство за трилиони долари и благоприятни условия за вложения в бъдеще. През 2035 г, технологията се чака да генерира 12,3 трилиона $ в световно икономическо произвеждане, а 80% от приходите на операторите ще са свързани с 5G.

През миналото десетилетие, Huawei е вложила общо 4 млрд.долара в 5G, трансформирайки се в водач в 5G чиповете, артикули и мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР