Компания BioNTech, която разработи съвместно в Pfizer ваксина срещу коронавируса,

...
Компания BioNTech, която разработи съвместно в Pfizer ваксина срещу коронавируса,
Коментари Харесай

BioNTech иска разрешение от ЕС да използва 6 дози от една ампула с ваксина

Компания BioNTech, която създаде взаимно в Pfizer ваксина против ковид, изиска позволение от Европейски Съюз да употребява шест дози от една ампула, вместо пет. По информация на организация „ Ройтерс ”, все още Европейската организация по медикаментите е одобрила потреблението на пет дози от една ампула.
Представител на BioNTech показа, че с регулаторните органи на Европейски Съюз се разисква опцията да потреблението на шест дози, както и методът ѝ на добиване. Според експертите, от една ампула може да се изтегли и шеста доза благодарение на подобаваща игла и спринцовка.
 Дали имунизацията на Pfizer против COVID-19 работи – у нас почва да се изследва до 2-3 месеца Дали имунизацията на Pfizer против COVID-19 работи – у нас почва да се изследва до 2-3 месеца
Една от главните задания за оценка на успеваемостта на имунизацията е ориентирана към определяне на точния имунен отговор. Изследването мож...
Италианската организация по медикаментите към този момент утвърди потреблението на шест дози от една ампула. Аналогични позволения издадоха и регулаторните органи в Съединени американски щати, Англия, Швейцария и Израел. Премиерът на Чехия Андрей Бабиш се обърна към ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен с предложение имунизацията против ковид, съдържаща се в една апмула, да се употребява за шест имунизации, вместо за пет, както се случва сега в страните от Евросъюза, предава ТАСС, представени от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР