Компания "Амазон" (Amazon) обяви, че ще пусне египетската си платформа

...
Компания "Амазон" (Amazon) обяви, че ще пусне египетската си платформа
Коментари Харесай

Amazon пуска своя платформа в Египет до края на годината

Компания "Амазон " (Amazon) разгласи, че ще пусне египетската си платформа за електронна търговия amazon.eg до края тази година, заяви вестник "Дейли нюз Иджипт ". Платформата за регистрация на локални продавачи към този момент е отворена.

Генералният управител на "Сук " (Souq) и "Амазон " в северноафриканската страна Омар ел Сахи посочи смисъла на работата с локални търговци, марки и занаятчии. Повече от половината от продуктите, продавани в онлайн магазините на "Амазон " в световен мащаб, са на дребни и междинни компании, предава Българска телеграфна агенция.

Интернет колосът оперира в Египет от 2017 година посредством дъщерното си сдружение "Сук " и уеб страницата за интернет търговия souq.com. Компанията разполага с логистична мрежа, която включва главен склад и петнадесет бази за доставка. В офисите и обслужващите звена са заети над 3000 души.

В Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства souq.com се трансформира надлежно в amazon.sa и amazon.ae, откакто "Амазон " закупи платформата в двете страни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР