Компаниите Pfizer Inc. и BioNTech SE обявиха в четвъртък, че

...
Компаниите Pfizer Inc. и BioNTech SE обявиха в четвъртък, че
Коментари Харесай

Ваксината на Pfizer/BioNTech е високоефективна поне за 6 месеца

Компаниите Pfizer Inc. и BioNTech SE оповестиха в четвъртък, че последно изследване демонстрира, че тяхната ваксина против е " високоефективна " най-малко за шест месеца.
Двете компании обявиха, че триумфът на тяхната вакзина за попречване на заразяване с ковид през този шестмесечен интервал се прави оценка на 91,3%.
 Турция: До няколко дни стартира имунизиране с Pfizer/BioNTech Турция: До няколко дни стартира имунизиране с Pfizer/BioNTech
Турският здравен министър Фахреттин Коджа сподели, че Турция ще стартира да ползва имунизацията на Pfizer/BioNTech до няколко дни, съобщи Ан...
Те също по този начин показаха, че ефикасността на имунизацията за попречване на тежки Covid болести е 100%, съгласно дефиницията за сериозни случаи на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати (CDC), и 95,3% - съгласно интерпретацията на Администрацията по храните и медикаментите (FDA).
Pfizer и BioNTech прибавиха, че не са следили никакви " съществени опасения, свързани с сигурността на имунизацията ".
Преди дни беше оповестено изследване, съгласно което и тази на компанията Moderna към този момент са ефикасни на 80% две или повече седмици след слагане на първата доза.
В сряда пък двете фирмите обявиха, че тяхната ваксина е на 100% сполучлива при отбраната от ковид на деца на възраст сред 12 и 15 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР