Компаниите от групата на ЧЕЗ в България - „ЧЕЗ Разпределение

...
Компаниите от групата на ЧЕЗ в България - „ЧЕЗ Разпределение
Коментари Харесай

Компаниите на ЧЕЗ успешно преминаха надзорен одит за потвърждаване на сертификатите на системите за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2015


Компаниите от групата на ЧЕЗ в България - „ ЧЕЗ Разпределение България” АД, ЧЕЗ Електро България” АД и „ ЧЕЗ България” ЕАД, през месец март тази година минаха сполучливо без несъответствия контролен одит за потвърждаване на документите на системите за ръководство на качеството, според условията на стандарта ISO 9001:2015.

Одиторски екип от сертифицираща компания “ТЮФ Рейнланд-България” ЕООД ревизира документите и практическото използване на системата за ръководство на качеството, като наблюдава работните процеси в другите звена на фирмите. При инспекцията бе открито, че „ ЧЕЗ България” ЕАД и „ ЧЕЗ Разпределение България” АД прецизно съблюдават условията на стандарта ISO 9001:2015.

„ Положителните резултати от осъществения одит са следващото доказателство, че ЧЕЗ е съвременна и новаторска компания. Прилагането на условията на интернационалния стандарт подсигурява по-висока успеваемост на бизнес процесите и по-добро обслужване на нашите клиенти”, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР