Компаниите от групата на ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ България”

...
Компаниите от групата на ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ България”
Коментари Харесай

Компаниите на ЧЕЗ успешно преминаха одит за подновяване на сертификатите по стандарта ISO 9001:2015


Компаниите от групата на ЧЕЗ в България – „ ЧЕЗ България” ЕАД и „ ЧЕЗ Разпределение България” АД, сполучливо минаха през месец март тази година одит за възобновяване на документите на системите за ръководство на качеството според условията на новата версия на стандарта ISO 9001:2015.

Одиторски екип от реномираната сертифицираща компания “ТЮФ Рейнланд-България” ЕООД ревизира документите и практическото използване на системата за ръководство на качеството, като наблюдава работните процеси в другите звена на фирмите. При инспекцията бе открито, че „ ЧЕЗ България” ЕАД и „ ЧЕЗ Разпределение България” АД прецизно съблюдават условията на стандарта ISO 9001:2015.

„ Положителните резултати от осъществения одит са следващото доказателство, че ЧЕЗ е съвременна и новаторска компания. Прилагането на условията на интернационалния стандарт подсигурява по-висока успеваемост на бизнес процесите и по-добро обслужване на нашите клиенти”, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България получиха документ за внедрена и прилагана Система за ръководство на качеството в сходство с интернационалния стандарт ISO 9001:2008 през март 2012 година Европейският стандарт EN ISO 9001:2015 има статут на български стандарт от 25.09.2015 година като БДС EN ISO 9001:2015, който размени и анулира БДС EN ISO 9001:2008. През март 2018 година друга компания на ЧЕЗ в България - „ ЧЕЗ Електро България “ АД, също сполучливо мина одит за възобновяване на сертификацията на системата за ръководство на качеството, според стандарта.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР