Компаниите, които могат да адаптират бизнес процесите си бързо и

...
Компаниите, които могат да адаптират бизнес процесите си бързо и
Коментари Харесай

SAP започва за доставя „бизнес трансформация” като услуга


„ Компаниите, които могат да приспособяват бизнес процесите си бързо и сполучливо, ще доближат върха ”, съобщи Кристиан Клайн, основен изпълнителен шеф на SAP
(снимка: SAP)

Иновативно решение за цялостна промяна на фирмите в интелигентни предприятия разгласи SAP на световно събитие. „ RISE with SAP ” предлага на компании от друг стадий в своята цифрова промяна един изцяло нов способ за смяна в дизайна на процесите за реализиране на по-добри бизнес резултати.

С помощта на разнообразна и устойчива партньорска екосистема SAP ще доставя „ Бизнес Трансформация ” като услуга. Компанията дава обещание бързи бизнес изгоди и еластичност за триумф по време на динамични промени без обилни предварителни вложения.

„ Геополитическото напрежение, провокациите пред околната среда и пандемичната конюнктура, в която се намираме, постановат бизнесите да се трансформират по-бързо от всеки път ”, сподели Кристиан Клайн, основен изпълнителен шеф на SAP. „ Компаниите, които могат да приспособяват бизнес процесите си бързо и сполучливо, ще доближат върха, а SAP може да им помогне за това ”.

Именно това е концепцията, която стои зад – да поддържа клиентите в разкриването на нови способи за развиване на бизнеса в облака, с цел да станат или останат водачи в своята промишленост, добави той.
още по тематиката
RISE with SAP е единично решение, с което всяка компания може да трансформира в интелигентно дружество без значение от базата, от която започва или сложността на процесите, с които оперира.

Решението се предлага на абонаментна база и включва виновна страна за „ Споразумение за равнище на обслужване ” (SLA), интервенции и поддръжка, прецизираха от SAP.

Цялостният метод на RISE with SAP ще разреши на фирмите да осъществят действителна смяна в бизнеса си и да преминат оттатък техническата миграция към облака, достигайки до положение на непрекъсната промяна.

SAP със своята партньорска екосистема ще управлява клиентите през тази промяна посредством смяна в дизайна на бизнес процесите, техническа миграция и създаване на интелигентно дружество.

Междувременно SAP разгласи проект за стратегическо – компания, която оперира в областта на интелигентното култивиране на данни. Двете страни към този момент са постигнали съглашение, само че финансови параметри на договорката не се оповестяват.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР