Компактно устройство под управление на Android с всички необходими функционалности

...
Компактно устройство под управление на Android с всички необходими функционалности
Коментари Харесай

SCISHION V88 Plus – достъпен TV Box за телевизор и LCD монитор

Компактно устройство под ръководство на Android с всички нужни функционалности за пълноценно развлечение на домашния екран

SCISHION V88 Plus може да преобрази домашния тв приемник, свързвайки го към интернет

Ако желаете да превърнете домашния си тв приемник или LCD екран в смарт платформа за забавление, с достъп до необятното наличие в интернет, няма по-лесно решение от така наречен ТВ плъгини (TB Box). По създание това са мини-компютри най-често с Android, които се свързват, от една страна, към интернет, и от друга – към HDMI врата на тв приемника или монитора.

Цените на тези потребни устройства, изключително за тв приемниците без вградени благоприятни условия за достъп до мрежата, са по джоба на всеки консуматор. SCISHION V88 Plus , да вземем за пример, се предлага за €24,98 до края на ноември в световния онлайн магазин Cafago с ваучър за отстъпка L4615V1 , който ще ви спести 10 $ (обявената цена без ваучър е €34,99). Срещу това получавате мултимедиен център за занимания с игри, филми, видео, музика, приложения, сърфиране в интернет и така нататък

SCISHION V88 Plus се доставя в комплект с пулт за дистанционно управление

ТВ приставката се свързва към интернет по два метода – безжично през Wi-Fi или жично към някой от LAN портовете на домашния рутер, като за задачата устройството разполага със общоприет порт RJ45, а поддържаната Ethernet скорост е 10/100Mbps. Връзката към тв приемника или монитора пък е през HDMI интерфейс (В комплекта на приставката е включен нужния HDMI кабел).

SCISHION V88 Plus е мощно устройство с 4-ядрен процесор Rockchip RK3229, допълнен от 2GB оперативна памет и 16G флаш-базиран сторидж, с опция да разширени с microSD карти с потенциал до 32GB. Приставката може да възпроизвежда 4K видео (4096х2160) с H.265, H.264 и VP9 декодиране, като също така поддържа съвременни технологии като HDR 10 и HD 2.0a. За качеството на графиката дава отговор Mali-450MP2 GPU.

SCISHION V88 Plus поддържа видео възпроизвеждане с резолюция до 4К

ТВ приставката работи под ръководство на модерна операционна система Android 8.1, която с изключение на, че е бърза и постоянна, предлага редица усъвършенствания и оптимизации за по-пълноценно потребителско преживяване. H.265 декодирането пък понижава с 50% потреблението на честотна лента, спрямо H.264, и поддържа 4Kx2K видео възпроизвеждане, което е най-голямата резолюция за домашно кино.

SCISHION V88 Plus е елементарно за ръководство устройство – посредством включения в комплекта пулт за дистанционно управление, както и благодарение на общоприети мишка и клавиатура, които могат да се включат към приставката. За задачата са планувани цели 4 врата USB – нещо рядко срещано при сходни устройства. Наличен е също аудио излаз, а зареждането на приставката става с адаптер, включен в комплекта.

SCISHION V88 Plus придвижва и наличието от смарт телефона на огромния ТВ екран

Сред останалите забавни характерности на ТВ приставката са поддръжката на 3D видео, както и на DLNA функционалност за предаване на наличието от смарт телефона – видео, игри, музика – на огромния екран на тв приемника. Устройството има компактни размери 11,7×11,7×2,8 см и тежи към 138 грама – тъй че е елементарно за преместване и заема малко място на плота до тв приемника.

SCISHION V88 Plus се предлага сега на цена от €24,98 в онлайн магазина Cafago, която е годна до края на ноември с ваучър за отстъпка L4615V1. В комплекта на устройството влизат самата Android ТВ приставка, захранващ адаптер, пулт за дистанционно управление, HDMI кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР