Компактен и икономичен, напълно безшумен, с 4-ядрен процесорCHUWI GBox Pro

...
Компактен и икономичен, напълно безшумен, с 4-ядрен процесорCHUWI GBox Pro
Коментари Харесай

CHUWI GBox Pro – достъпен мини компютър с VGA порт

Компактен и пестелив, изцяло беззвучен, с 4-ядрен процесор

CHUWI GBox Pro в настройка с два монитора, клавиатура и мишка

Развитието на технологиите разреши основаване на дребни устройства с благоприятни условия на пълностоен настолен компютър или преносим компютър. Т.нар. „ мини районен съд ” имат дребни размери, икономични са и работят изцяло тихо.

Докато доста от мини компютрите имат стеснен брой портове, CHUWI GBox Pro предлага огромно многообразие от интерфейси – на процедура всичко належащо за пълноценна работа. При това цената му е много преференциална – сега устройството може да се поръча за $158,99, в случай че се възползвате от купона за отстъпка GBCNGBOXPRO1 (без него цената е $179,99), а доставката е безвъзмездна.

CHUWI GBox Pro разполага с необятно многообразие от портове, включително VGA

Този компютър разчита на последно потомство Gamini Lake процесор от промишлен клас – 64-битов Intel Atom X7-E3950 с 4 ядра и 4 влакна, работещ на тактова периодичност до 2,0 GHz в Turbo Boost режим. 14-нанометровият чип употребява единствено 12 вата мощ. Графичният блок Intel HD 505 на тактова периодичност 650MHz е два пъти по-бърз в сравнение с предходното потомство GPU и може да декодира 4K видео, както и да обработва изображения с високо качество.

CHUWI GBox Pro се предлага в настройка с 4GB оперативна памет от вид LPDDR4 и 64GB непрекъсната eMMC памет. Ако това не е задоволително, можете да инсталирате в допълнение 2,5-инчов корав диск с потенциал до 2TB. Компютърът се доставя с авансово конфигурирана операционна система Windows 10, само че може да работи и с Linux дистрибуции като Ubuntu.

Предният панел на мини компютъра с бутона за включване

Що се отнася до портовете, те в действителност са доста и разрешават свързване на всевъзможни устройства към компютъра. Може би най-ценен е VGA интерфейсът за включване към елементарен екран, защото доста мини РС-та нямат подобен порт. Наличен е също HDMI 1.4 интерфейс за свързване към тв приемник или екран.

Освен това в CHUWI GBox Pro ще откриете мрежов Gigaibit Ethernet порт, два USB 3.0 врата, два USB 2.0 и един реверсивен Type-C – към тях може да свържете нормални аксесоари като мишка и клавиатура, външна страна от рода на принтери, устройства за предпазване и така нататък Налични са още слот за microSD карти памет и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки, тъй че всички потребности могат да бъдат задоволени. Компютърът е оборудван и с двубандов Wi-Fi модул по стандарта 802.11 a/ac/b/g/n, наред с гигабитовия LAN адаптер.

Всички интерфейси на CHUWI GBox Pro

Мини РС-то е уместно за най-различни приложения – за развлечения вкъщи, за настоятелен задания, даже в офиса за демонстрации в залите за срещи. Тъй като е дребен и лек – има размери 18,76×13,83x,3,73 см и тежи единствено 580 грама, може да се придвижва елементарно и да се слага на всички места, без да заема доста място. Нещо повече, можете да го монтирате и на гърба на монитора.

CHUWI GBox Pro има безвентилаторен дизайн и работи изцяло тихо. Към него могат да се свържат даже два монитора през HDMI и VGA интерфейсите, за доста повишение на продуктивността. Компютърът се зарежда през адаптер, който е включен в комплекта, и може да се ръководи отдалечено.

CHUWI GBox Pro може да се инсталира и на гърба на монитора

Можете да купите този функционален мини районен съд тук: CHUWI GBox Pro – на цена от $158,99 с ваучър за отстъпка GBCNGBOXPRO1, в настройка с 4GB LPDDR4 и 64GB eMMC, в черен цвят, и безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР