Комитетът по правилата на Дома на представителите ще разгледа резолюциите,

...
Комитетът по правилата на Дома на представителите ще разгледа резолюциите,
Коментари Харесай

Комитетът по правилата на Дома на представителите ще разгледа резолюциите за неуважение на Хънтър Байдън следващата седмица, като ще насрочи гласуване

Комитетът по разпоредбите на Дома на представителите ще прегледа резолюциите, които биха обвинили Хънтър Байдън в пренебрежение към Конгреса, създавайки капацитет за цялостно гласоподаване в Камарата на представителите още идната седмица по отношение на това дали да се предложи първият наследник за наказателно гонене.

Комисията по надзора на Камарата на представителите и правосъдната комисия на Камарата на представителите одобриха резолюции да задържат Хънтър Байдън в пренебрежение към Конгреса за непокорство на призовка на Конгреса като част от следствието на Камарата за импийчмънт против президента Байдън в сряда.

Гласуването от Правната комисия на Камарата на представителите беше 23-14. Гласуването в комисията по контрол на Камарата беше 25-21.

Резолюциите в този момент би трябвало да бъдат прегледани от комисията по вътрешните правила във вторник, 16 януари, от 16:00 часа. Панелът ще дефинира изискванията за дебата в залата и ще приготви резолюцията.

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР