Комисията за защита от дискриминация образува производство срещу финансовия министър

...
Комисията за защита от дискриминация образува производство срещу финансовия министър
Коментари Харесай

Образуваха производство срещу министър Горанов за маргинали

Комисията за отбрана от дискриминация образува произвеждане против финансовия министър Владислав Горанов, заяви юрист Николай Хаджигенов.

Причината е, че във вторник той разгласи, че държавна помощ поради Covid-19 се планува за жители, които се употребяват от системата за обществена протекция и за работодатели, които желаят да запазят своите служащи.

" Българските жители, които са обществено слаби, не престават да се употребяват от системата за обществена протекция. Тези жители, които се опитат да запазят правните отношения си с работодателите по време на рецесията, техният шеф ще получи помощ от страната. Тези жители, които са маргинали и не попадат в нито една от описаните хипотези, те са обществено изолирани и надали може да се направи доста за тях ", сподели финансовият министър Владислав Горанов по време на конференция във вторник.

Ето какво разяснява юрист Хаджигенов: 

" Пичове, шубета и вие каскети.
Комисията за отбрана от дискриминация бе по този начин общителна да образува произвеждане по наша тъжба срешу горанов, поради маргиналите.
Нямам илюзии, само че това е метода или най-малко един от методите, легален сигурно. "



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР