Комисията за проучване на факти и обстоятелства за кръговете около

...
Комисията за проучване на факти и обстоятелства за кръговете около
Коментари Харесай

Сарафов и Цацаров пропускат заседанието на комисията Нотариуса, депутатите изслушват само Гешев

Комисията за изследване на обстоятелства и условия за кръговете към Мартин Божанов - Нотариуса изслушва единствено някогашния основен прокурор Иван Гешев, откакто актуалният - и.ф. Борислав Сарафов и предшественикът на Гешев - Сотир Цацаров, не пристигнаха на съвещанието.

В началото на съвещанието Гешев съобщи, че работата на комисията няма смисъл, само че той е дал отговор на поканата " от почитание към институцията " Народно заседание ".

" Защото вие нито имате благоприятни условия, нито желаете, нито имате подготвеност да извършите нещо, " сподели той и даже предложи на ръководителя на комисията Никола Минчев различен да води съвещанието, защото самият той води дело за клюка против някогашния ръководител на Народното събрание, което компреметирало Минчев.

Според Гешев съвещанията на краткотрайната комисия служели като ПР акция с съществена цел " да се смачкат избрани магистрати ".

" С наслаждение ще вземам участие на предизборното шоу, каквото се обрисува да е днешното съвещание, само че в случай че желаете да свършите нещо съществено, щяхте да въведете законодателство, с което нарушителите да влизат в пандиза, а не да мачкате закона, с цел да закрепите конституционно плутокрацията, т.е. страната да се ръководи от няколко индивида и вие ги знаете поименно, " сподели някогашният основен прокурор.

В дневния ред бяха включени и чувания на трима от доближените до Божанов адвокати - Велимир Атанасов, Емил Писков и Калин Чанков, само че те също са уведомили ръководителя на комисията Никола Минчев, че няма да участват на съвещанието.

Очаквайте детайлности!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР