Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

...
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно
Коментари Харесай

КПКОНПИ проверява директора на Александровска за конфликт на интереси

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) ще ревизира за съществуване на спор на ползи изпълнителния шеф и член на борда на Александровската болница проф. Димитър Буланов .

Поводът са медийни изявления в " Капитал " и " Факти.бг ", се споделя в известието от комисията.
 Акад. Трайков: Оставих Александровска болница без просрочени отговорности Акад. Трайков: Оставих Александровска болница без просрочени отговорности
Оставих Александровска болница без просрочени отговорности, а я поех с 3,5 млн. лева просрочени отговорности. Това разгласи в изявление за предав...

" Капитал " писа преди дни, че Буланов е заемал по едно и също време пет длъжности - самостоятелен член и ръководител на борда на " Александровска ", за което е получавал заплащане, съветник на болничното заведение по цивилен контракт и чиновник на същата болница на трудов контракт, само че в неплатен отпуск. В допълнение професорът е декан на Медицинския факултет на Медицинския университет и учител в този факултет, а " Александровска " е университетската болница към него.

Предмет на инспекция ще са основанията за тези контракти, полученото заплащане, както и възможното съществуване на частен интерес в тази тенденция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР