Комисията за енергийно и водно регулиране внесе в Народното събрание

...
Комисията за енергийно и водно регулиране внесе в Народното събрание
Коментари Харесай

КЕВР внесе в Народното събрание Годишния доклад за дейността си през 2023 г.

Комисията за енергийно и водно контролиране внесе в Народното събрание Годишния отчет за активността си през 2023 година

Докладът включва подробна информация за признатите подзаконови нормативни актове и за работата на Комисията в секторите на регулаторните й пълномощия - „ Електроенергетика и топлоенергетика ", „ Природен газ ", „ ВиК услуги ". В обособена глава са показани дейностите по мониторинг и надзор в осъществяване на Регламент (ЕС) № 1227/2011 по отношение на интегритета и прозрачността на пазара за търговия на едро с сила. Докладът дава информация и за постъпилите тъжби и взетите по тях решения, осъществените през годината планови и изключителни инспекции и наложените наказания при определяне на нарушавания. Обхваната е активността в региона на достъпа до социална информация, административното обслужване, реализираното интернационално съдействие и други браншове.

Годишният отчет за активността на КЕВР за 2023 година е оповестен на интернет страницата на регулатора в рубриката " За КЕВР " - " Годишни отчети ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР