Комисията за енергийно и водно регулиране ще утвърди новите цени

...
Комисията за енергийно и водно регулиране ще утвърди новите цени
Коментари Харесай

По-високи цени на ток и парно от днес

Комисията за енергийно и водно контролиране ще утвърди новите цени на електрическата и топлинната сила, които влизат в действие от през днешния ден. Успоредно със закритото съвещание пред постройката на енергийния регулатор се провежда митинг против повишаването на газа, парното и тока.

Очаква се парното и топлата вода да нарастнат с към 7 %заради новата цена на природния газ, която се усилва с 10, 81 %, оповестява БНР, цитирайки ръководителя на енергийния регулатор Иван Иванов: " Всяко покачване на природния газ по нужда води до смяна на цената на топлинната сила и в доста по-малка степен на цената на електрическата сила. "

Политическа партия " Българска пролет ", националисти и патриоти ще се съберат в 10 ч. пред постройката на КЕВР в столицата. Недоволстнвото им е ориентирано против новите цени, уточни Стефан Сталев:

" Това е следващият удар против ограбения български народ, следващата гаврам и Комисията за енергийно и водно контролиране е инструмент на ръководещите, които, посредством нея, оказват геноцид над българския народ. Ако се събереме хиляди пред постройката на КЕВР, ние ще принудим Комисията за енергийно и водно контролиране да не утвърждава новите цени. "

Софийската градска организация на Българска социалистическа партия също прикани своите членове и симпатизанти да излязат на митинг през днешния ден пред постройката на КЕВР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР