Комисията по външни работи на Камарата на представителите очаква да

...
Комисията по външни работи на Камарата на представителите очаква да
Коментари Харесай

Комисията на Камарата на представителите ще разследва агенцията на ООН за палестинските бежанци за предполагаеми връзки с Хамас: „Притеснителна връзка“

Комисията по външни работи на Камарата на представителите чака да стартира следствие на Организация на обединените нации, споделиха трима членове на комисията пред The ​​Post.

Комитетът възнамерява да се концентрира върху Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци в Близкия изток, известна като UNRWA.

Организацията беше подложена на рецензии за хипотетична поддръжка на тероризма след офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври.

„ Има голям брой доказателства за притеснителна връзка сред UNRWA и Хамас и тя е надалеч по-дълбока, в сравнение с се знаеше “, сподели конгресмен Даръл Иса (R-Calf.), старши член на комисията. „ Сега Конгресът би трябвало да проверява и да разкрие степента на това, което UNRWA е знаела, какво е направила и какво може да крие от света. “

UNRWA, публично отдадена на филантропична помощ, от дълго време е изправена пред рецензии за хипотетично даване на поддръжка на терористи.

И тези гласове станаха по-силни след смъртоносното кръвопролитие на Хамас.

Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР