Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ иска 2

...
Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ иска 2
Коментари Харесай

SEC иска 2 милиарда долара от Ripple Labs за продажби на крипто токени

Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати желае 2 милиарда $ наказания от Ripple Labs, откакто федерален съд на Съединени американски щати откри, че криптовалутната група е нарушила законите за скъпи бумаги, като е продала непозволено някои токени за вложителите.

Искането е последният залп в правосъдна борба, която стартира, когато регулаторът съди Ripple през 2020 година, потвърждавайки, че е продал своя XRP токен на стойност $1,38 милиарда, без да подаде регистрации, изисквани според законите за скъпите бумаги на Съединени американски щати. Под председателството на Гари Генслер SEC предприе нападателен метод към крипто промишлеността, която той дефинира като „ Дивия запад “.

Генслер твърди, че доста крипто токени се квалифицират като скъпи бумаги и попадат в обсега на неговата организация. Делото на SEC против Ripple беше отчасти отхвърлено предишния юли, когато американският областен арбитър Analisa Torres откри, че условията за регистрация не се ползват за към $757 милиона XRP токени, продадени на тържища за цифрови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР