Комисията по ценни книжа и борси на САЩ одобри първите

...
Комисията по ценни книжа и борси на САЩ одобри първите
Коментари Харесай

SEC одобрява ether ETFs, тъй като крипто се доближава до мейнстрийма

Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати утвърди първите борсово търгувани спот ethereum фондове, друга забележителност за последователите на криптовалута и вложителите след дебюта на биткойн ETF по-рано тази година.

Деветте ether ETF, в това число преобразуването на концерн Grayscale Investments на стойност $9,3 милиарда и нови стартирания от колосите на биткойн ETF BlackRock и Fidelity, получиха утвърждение от SEC в понеделник следобяд и търговията стартира във вторник сутринта. SEC не отговори незабавно на искане за коментар.

Ether е родната криптовалута на блокчейна ethereum и е вторият по величина крипто токен в света след биткойн с пазарна капитализация от към $415 милиарда Цената на етера се увеличи с към 1% след началото на търговията във вторник и е повишена с повече от 47% от 1 януари.

Одобренията, които следват тези на ETF фючърсите на етер предходната година, дават на крипто по-твърда опора в обичайните американски финанси след стартирането през януари на първите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР