Комисията по разузнаването на американския Сенат е стигнала до заключението,

...
Комисията по разузнаването на американския Сенат е стигнала до заключението,
Коментари Харесай

Русия е помагала на Тръмп и е пречила на Клинтън на изборите през 2016

Комисията по разузнаването на американския Сенат е стигнала до заключението, че " хакери от Агенцията за интернет-изследвания " (по-известна като " фабриката за тролове на Евгений Пригожин) стремейки се да повлияят на изборите за президент през 2016 година, са вредили на репутацията на Хилари Клинтън и са помагали на Доналд Тръмп.

Те са правили това по напътствие на съветските управляващи, се споделя в оповестено на уеб страницата на Комисията следствие на съветската интервенция в изборите, съобщи faktor.bg.

В отчета е маркирано, че дейностите на хакерите са били ориентирани най-вече към гласоподавателите с афро-американски генезис.

Агенцията на Пригожин попада и в следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър, тя е включена в санкционния лист поради намесата в американските избори.

Припомняме, че преди няколко дни Министерството на финансите вкара наказания по отношение на три самолета и яхта, принадлежащи на Пригожин " поради опитите да бъде подкопан американския либерален развой ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР