Комисията по отбрана прие Проект на решение за приемане на

...
Комисията по отбрана прие Проект на решение за приемане на
Коментари Харесай

Комисията по отбрана одобри проекта за втората партида изтребители F-16

Комисията по защита одобри Проект на решение за приемане на Проект за капиталов разход „ Придобиване на нов вид военен аероплан ” – втори стадий , съобщи БГНЕС.

Преди това Георги Георгиев от „ Продължаваме промяната “ съобщи, че приема за безусловно наложително осъществяването на плана, само че изискването на Политическа партия е да бъде записано, че заплащанията не би трябвало да не престават, в случай че има още закъснение , както по време на осъществяването на първия стадий от плана.

„ Демократична България “ ще поддържа и в зала плана, заяви Ивайло Мирчев. Той е безапелационен, че българското общество и политически хайлайф са в дълг към българската войска и единствено закупуването на осем самолета F-16 не са задоволителни, а би трябвало да се създадат доста по-сериозни стъпки за нейното модернизиране.

Николай Дренчев сподели, че „ Възраждане “ не поддържа Проекта за капиталов разход и попита кое постанова да даваме близо 3 милиарда с Данък добавена стойност на фона на ситуацията в България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР