Комисията по надзора на Камарата на представителите публикува стенограмата на

...
Комисията по надзора на Камарата на представителите публикува стенограмата на
Коментари Харесай

Надзорната комисия на Камарата на представителите публикува стенограмата от показанията на Джеймс Байдън, докато разследването за импийчмънт преминава към `следваща фаза`

Комисията по надзора на Камарата на представителите разгласява стенограмата на показанията на брата на президента Байдън Джеймс Байдън в петък, когато комисията влезе неговата „ последваща фаза “ от следствието за импийчмънт.

Fox News Digital получи преписа в петък. Джеймс Байдън свидетелства пред комисията предходната седмица, че брат му, президентът, в никакъв случай не е бил забъркан в бизнес връзките на фамилията му.

Джеймс Байдън, брат на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, идва за показания пред надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите по следствието за импийчмънт на президента Байдън във Вашингтон, окръг Колумбия, 21 февруари 2024 година (Снимка: Джим УОТСЪН / AFP ) (Снимка от ДЖИМ УОТСЪН/AFP посредством Getty Images) (Джим Уотсън)

Председателят на комисията за контрол на Камарата на представителите Джеймс Комър, R-Ky., в сряда, откакто изслуша показанията на Хънтър Байдън, Джеймс Байдън и техните някогашни бизнес сътрудници,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР