Комисията по контрол, етика и дисциплина на УЕФА ще разгледа

...
Комисията по контрол, етика и дисциплина на УЕФА ще разгледа
Коментари Харесай

УЕФА ще разгледа жалбата на Левски във вторник

Комисията по надзор, нравственос и дисциплинираност на УЕФА ще прегледа във вторник настояването на Левски за преиграване на мача с Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.

" Сините " изгубиха от малтийците след осъществяване на дузпи на " Герена " в четвъртък, а ден по-късно подадоха тъжба до европейската футболна централа, защото състезател на Хамрун навлиза в половината на Левски преди осъществяването на център и секунди по-късно асистира за втория гол на своя тим, който прати мача в продължения.

Според малтийското издание " Times of Malta " жалбата ще бъде прегледана във вторник и още същият ден комисията ще се произнесе с решение. Според множеството експерт шансове за преиграване са минимални. Твърдението на Левски е, че реферът от Румъния Ищван Ковач е позволил техническа неточност на разпоредбите, само че по-скоро тя ще бъде счетена за съдийска неточност и само ще има наказване за Ковач. Техническа неточност на правилника би бил гол непосредствено от заобиколен свободен удар или в случай че даден тим играе с 12 футболисти на терена. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР