Комисията по бюджет и финанси работи със сериозна мобилизация, за

...
Комисията по бюджет и финанси работи със сериозна мобилизация, за
Коментари Харесай

Каримански увери: До 1 юли ще има актуализиран бюджет

Комисията по бюджет и финанси работи със сериозна готовност, с цел да може оптимално бързо да придвижи актуализацията на държавния бюджет, както и фискалните рамки на Държавното публично обезпечаване и Националната здравноосигурителна каса, тъй че те да влязат в действие от плануваната дата - 1 юли.

Това увери в коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН " и ръководител на Комисията по бюджет и финанси в Народно събрание Любомир Каримански.

" Така е изработен графикът на Комисията по бюджет и финанси, че да приключим с трите бюджета до 29 юли. Т.е. до 1 юли ще има обновен бюджет ", увери той.

" Аз ще направя всички старания, споделям го пред всички. Ще работим в и събота, персонално аз ще работя в неделя, с сътрудниците от комисията ще продължим в понеделник. Така че във вторник да има изключително съвещание, като се гледат в пленарна зала бюджетите на ДОО и НЗоК, а в сряда да приключим с държавния бюджет ", добави националният представител.

Каримански прикани още - депутати и министри да не се упражняват с, че бюджетът няма да бъде признат.

А що се отнася до пенсиите - даже да има закъснение с повишението им от 1 юли, то пенсионерите ще получат полагаемите им се средства със задна дата.

В петък следобяд пък Комисията по бюджет и финанси заседава изключително, с цел да прегледа на второ четене бюджетите на ДОО и НЗоК.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР