Комисията на спецпрокурора Робърт Мълър нищо няма да открие, тъй

...
Комисията на спецпрокурора Робърт Мълър нищо няма да открие, тъй
Коментари Харесай

Путин: Беше ясно, че няма връзка между Тръмп и Русия

Комисията на спецпрокурора Робърт Мълър нищо няма да открие, защото Русия не се е месила в никакви избори, съобщи съветският президент Владимир Путин на съвещание на Международния арктически комитет в Москва, съобщи РИА Новости.

„ От самото начало заявявахме, че прословутата комисия на господин Мълър няма да откри нищо, никой не знае това по-добре от нас, Русия не се е месила в никакви избори. И второ, не е имало никакъв сговор сред Тръмп и Русия. Не сме се познавали с Тръмп, той е идвал в Москва, само че като предприемач и това не е било събитие за нас “, съобщи Путин в отговор на журналистически въпрос за връзките сред Русия и Съединени американски щати.

„ Това са цялостни нелепости, които разчитат само на вътрешна публика. Това, че ще приключат като планината, която се напънала и родила мишка, ни беше ясно авансово. През цялото време приказвам за това “, съобщи съветският водач. Той означи още, че обстановката, протичаща се в Америка, е индикатор за вътрешна рецесия на политическата система.

„ Тези групи, които нападат законно определен президент, не са съгласни с избора на американския народ. Това е рецесия на политическата система, в никакъв случай не сме били очевидци на сходно нещо в историята на Съединени американски щати “, разяснява Путин, представен от БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР