Комисията на Камарата на представителите на САЩ по енергетика и

...
Комисията на Камарата на представителите на САЩ по енергетика и
Коментари Харесай

Панелът на Камарата на представителите на САЩ единодушно одобрява законопроекта за ограничаване на TikTok

Комисията на Камарата на представителите на Съединени американски щати по енергетика и търговия в четвъртък единомислещо утвърди законодателство, което дава на China'sByteDance шест месеца да се откаже от приложението за малко видео TikTok или ще бъде изправено пред възбрана от Съединени американски щати.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Гласуването 50-0 съставлява най-значимият подтик за репресиите на Съединени американски щати против TikTok, който има към 170 милиона консуматори в Съединени американски щати, които бяха в застой през последната година на фона на мощното лобиране от страна на компанията.

Законодателите се надяват да се придвижат бързо за мярката и сподели, че Камарата на представителите на Съединени американски щати може да прегледа законопроекта през идващите седмици.

„ Това законодателство има авансово избран резултат: цялостна възбрана на TikTok в Съединените щати “, сподели компанията след гласуването. „ Правителството се пробва да лиши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР