„Комисията ми пак ще я има. Но ще я пуснем

...
„Комисията ми пак ще я има. Но ще я пуснем
Коментари Харесай

Манолова: Партиите на промяната и протеста ще направят кабинет

„ Комисията ми отново ще я има. Но ще я пуснем във второ, усъвършенствано издание. Ще прибавим и други браншове, в които има най-вече „ аномалии “. Да речем калинки, които получават по-големи заплати от премиера и президента. Това са шефове на държавни сдружения. Истината стартира да се осветява по време на Комисията по проверката “. Това зяви Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън! " пред Българска национална телевизия.

„ Демокрацията и свободата няма по какъв начин да бъдат реализирани сами. Трябват отдадени, смели и честни хора “, съобщи тя във връзка с министрите от служебния кабинет.

„ Партиите на смяната и митинга ще създадат кабинет “, съобщи Манолова.

„ Не ламтим за постове. За нас не е самоцел “, отговори някогашният омбудсман на въпроса дали тя и хората ѝ желаят да бъдат министри.

„ Дали ще имаме министри или не е тематика, която ще бъде обсъждана. Ще упорствам кабинетът на премиера да бъде с отворени прозорци – да бъде проветрен и да чува митингите изпод – каквито непроменяемо ще има. Ще желая министър председателят да събере ключовете на служебните коли – извънредно време е българските министри да се качат в метрото “, съобщи още Манолова.

И добави, че поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да бъде търсена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР