Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

...
Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно
Коментари Харесай

КПКОНПИ не откри нарушения при проверките за имотите на Цветанов, Цачева и Панов

Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество не е открила нарушавания при инспекциите против Цветан Цветанов, министър Николина Ангелкова, някогашния зам.-министър на младежта и спорта Ваня Колева, някогашния зам.-министър на енергетиката Красимир Първанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов. Това оказва се от решенията на комисията оповестени на нейния уебсайт.

Те бяха разследвани от комисията по информация в медиите, излязла преди няколко месеца, за парцели купени на по-ниски цени от пазарните.

При Лозан Панов КПКОНПИ е приела, че сигналът против него в качеството му на ръководител на Върховния касационен съд и ръководител на Административен съд - София - град в интервала 2007-2012 година ще бъде препратен към Инспектората на Висш съдебен съвет. В сигнала се съдържат изказвания за облагодетелстване посредством служебно състояние на Лозан Панов - ръководителя на Върховен касационен съд, както и нарушение на условията на Висшия правосъден съвет за висок морал на представителите на правосъдните управляващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР