Комисия в Долната камара на американския Конгрес взе решение да

...
Комисия в Долната камара на американския Конгрес взе решение да
Коментари Харесай

Публикуват данъчни декларации на Тръмп

Комисия в Долната камара на американския Конгрес взе решение да бъдат оповестени част от данъчните заявления на Доналд Тръмп за последните 6 години. Бившият президент води дълга правосъдна борба да не демонстрира обществено документите, само че в последна сметка загуби. Сега републиканецът следва да показа данъчните заявления до дни.

 
Част от нашето предложение, което внесох по-рано, е в границите на 90 дни след встъпване в служба на президента, Данъчната работа дружно с министъра на финансите, да организира формален одит, а президентът да бъде длъжен да показа документите. Смятам, че предлагането ще получи необятна поддръжка както в Сената, по този начин и в Камарата на представителите. Това изключва опцията за всевъзможни номера и измами.
Ричард Нийл, Демократическа партия

Новината идва ден, откакто специфична комисия в долната камара на Конгреса изиска от министерството на правораздаването да повдигне обвинявания против предходния президент републиканец, в това число за възпрепятстване на публична процедура в законодателния орган, скрит план за машинация против Съединени американски щати и бунт. Тръмп упрекна анкетната комисия, че желае да му попречи да се кандидатира още веднъж за поста на изборите през 2024 година

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР