Комисар Владимир Демирев се оттегля от поста на директор на

...
Комисар Владимир Демирев се оттегля от поста на директор на
Коментари Харесай

След 33 години служба: Комисар Демирев оттегля от поста на директор на РДПБЗН-Сливен

Комисар Владимир Демирев се отдръпва от поста на шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” /РДПБЗН/ след навършване на пределната възраст за работа в Министерство на вътрешните работи и 33 години работа . Това стана през днешния ден на особено проведено събитие в постройката на Районната работа „ ПБЗН “ в Сливен, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на вътрешното министерство, уточнявайки, че публични посетители са били шефът на Главна дирекция „ ПБЗН “-МВР основен комисар Александър Джартов и старши комисар Димитър Величков шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.

„ За мен беше чест да работя с вас през тези години! С вас сме освен сътрудници, само че и другари. Изградихме доста мощна връзка и се надявам да съм ви научил, че да разчитате един на други да поверявате живота си един на различен е най-важното в работата на пожарникаря. Бъдете здрави, работете все по този начин старателно, помагайте си и предавайте опита на тези, които идват след вас “, сподели в своето прочувствено послание комисар Демирев пред чиновници на дирекцията и районната работа.

Главен комисар Джартов прочете заповедта на вътрешния министър Мирослав Стоянов , с която освобождава комисар Владимир Демирев от служба. Директорът на ГДПБЗН оцени високо работата на комисар Демирев и добави, че той е един от най-хубавите шефове в страната и оставя добре работещ колектив, който неговия заместител да доразвие.

Висока оценка за работата на комисар Демирев даде и старши комисар Димитър Величков. Той сервира плакет от името на управлението и чиновниците в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен с думи на благодарност за положителното взаимно съдействие и с пожелания за здраве, шанс и триумф в идните инициативи.

По традиция комисар Демирев беше изкъпан ритуално с водна бликам под аплодисментите на сътрудниците и гостите.

Към пожеланията за здраве и шанс се причислиха и сътрудниците, които му връчиха плакет и особено направена пластика на пожарен автомобил , която да му припомня годините като огнеборец.

Комисар Демирев е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи през 1990 година със компетентност „ Пожарна и спешна сигурност “. Първите 2 години след завършването работи като контрольор на дежурна промяна, като дава отговор за 15 огнеборци, и като контрольор „ Държавен противопожарен надзор “. От 1992 до 2002 година е на управителна служба в Регионалната дирекция „ ПБЗН “ с направление пожарогасителна активност, след което поема управлението на Районната работа в Сливен. От 2015 година е назначен за шеф на РДПБЗН. През годините неведнъж е награждаван за професионализма си и отдадеността си в работа на обществото. През 2021 и 2023 година е награден с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи ІІІ степен “ и „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи ІІ степен “ от министъра на вътрешните работи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР