Комисар Мирослав Иванов е новият директор на Областната дирекция на

...
Комисар Мирослав Иванов е новият директор на Областната дирекция на
Коментари Харесай

Нов шеф на полицията в Разград - зам.-директорът Мирослав Иванов

Комисар Мирослав Иванов е новият шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Разград. Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов считано от 24 август той е краткотрайно преназначен на управителната служба със званието " старши комисар ", заяви Нова телевизия, базирайки се информация от полицейската дирекция.

Мирослав Иванов заема поста, откакто досегашния шеф на разградската полиция старши комисар Диян Минков е краткотрайно преназначен в Звеното за подкрепяне на министъра вътрешните работи по чл.33, т.1 от Закона Министерство на вътрешните работи.

Мирослав Иванов постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи през 1994 година като шпионин в бранш " Криминална полиция " в Районното ръководство в Разград. През 2009 година става краткотраен шеф на Районното ръководство в Разград. От октомври 2010 година до юни 2015 година заема длъжността шеф на бранш " Български документи за идентичност ". От 26 юни 2015 година до 15 юли 2021 година е началник на група " Оперативен разбор и полицейска статистика " в отдел " Криминална полиция " при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Разград. От 30 ноември 2021 година досега е заместител шеф на ОДМВР.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР