Комикът от Минесота Tou Ger Xiong публикува снимки с колумбийските

...
Комикът от Минесота Tou Ger Xiong публикува снимки с колумбийските
Коментари Харесай

Американският комик Tou Ger Xiong публикува снимки с колумбийски приятелки — включително секси червенокоса — преди да бъде привлечен към смъртта си

Комикът от Минесота Tou Ger Xiong разгласява фотоси с колумбийските си приятелки, в това число секси червенокоса, преди полицията да каже, че е подведен от съдбовна жена, похитен и погубен тази седмица.

Xiong, прочут деятел в общността на Twin Cities Hmong, беше забелязан да се усмихва с неназована червенокоса, до момента в който вечеряше в корейски ресторант в Меделин на 20 октомври.

„ Това е корейска храна, с моето момиче “, сподели 50-годишният във видео, оповестено в неговия Фейсбук, показвайки своята купа с телешка чорба, преди да се насочи към усмихната червенокоса с отличителна татуировка, която гласи „ Никога не се предавай “ на врата й, седнал през масата.

Работници в корейския ресторант потвърдиха пред The ​​Post, че двамата неотдавна са яли там дружно. На този стадий обаче няма догатки, че дамата е същото лице, за което се твърди, че е забъркано в изгубването му.

В друга към този момент злокобна обява във Фейсбук предишното лято, усмихнатият Сюн застана сред две блестящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР