Комикът Ненчо Балабанов ще стане баща на момиченце през ноември

...
Комикът Ненчо Балабанов ще стане баща на момиченце през ноември
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов разкри какви изненади го очакват есента

Комикът Ненчо Балабанов ще стане татко на момиченце през ноември от брачната половинка си Катрин. " Нямам самообладание да гушна щерка си “, споделя артистът пред " Телеграф “.

Име

Звездната двойка, която се ожени предходната година, ще си има щерка. Това ще бъде второ детенце за Ненчо Балабанов и първо за Катрин.

Със сина му Богомил

Когато хубавицата схванала, че е бременна, решила да сервира новината на мъжа си по специфичен метод. " Кати ми направи невероятна изненада! Много добре готова. Бях с отворени очи и уста към 10 минути. Изненада ме неповторимо и беше доста прочувствено. Запази ресторант да хапнем за вечеря под претекст, че доста й се върви там, а там беше ресторантът, в който празнувахме след сключването на брак в София. Без да знам, че ме чака нещо толкоз неповторимо “, разкри комикът.

" Самият аз не можех да допускам и дъхът ми спря за дълго време, до момента в който осъзная какво се случва. Когато споделихме и на сина ми, той също доста се изненада и зарадва. Много е благополучен от това, което ни следва, и чака дружно с нас с неспокойствие “, добави Балабанов.

Двойката към момента не е избрала име за бебето, само че към този момент са се спрели на няколко разновидността. Терминът на Кати е през ноември месец. На въпроса към Ненчо на какво желае да научи най-вече щерка си, той отговори по този начин:

" На усърдие, на обич към всичко, което прави, и на откровеност “. Кати и Ненчо към този момент са получили първите блага за рожбата си.

" Сестрата на Катрин ни подари необикновено сладко боди! Много е вълнуващо, че е момиченце и очаквам с неспокойствие да я гушна “, разкри щастливият татко.

Концерт

Двамата оповестиха публично новината в обществените мрежи, когато бяха на отмора в страната на пицата и пастата. Те качиха видеоклип, в който, преди да влязат във Ватикана, споделиха на феновете си, че Катрин е в 6-и месец. Освен обиколки из Вечния град младоженците отидоха и на концерт на " Депеш Мод “.

" В Рим беше доста топло, красиво, вълнуващо и сантиментално. Обожавам да пътуваме дружно и да се радваме на всяка една секунда споделени страсти. Концертът на " Депеш “ ми беше изненада от Катрин за Коледа, а те са ми обичана тайфа. Невероятно преживяване беше дружно с тях и още 100 000 индивида аудитория да пеем дружно. Всичко беше съвършено проведено от страна на уредниците и макар голямата аудитория, всичко беше като по вода “, описа артистът.

Рим

Представление

На 7 август Ненчо Балабанов ще се изяви на сцената на Sofia summer fest в представлението “На пай мотив ".

“Получи се неповторим и доста занимателен театър! Вече повече от година го играем и в България, както и за нашите сънародници в чужбина. Реакциите на публиката са невероятни! Много сме щастливи, че ще го поднесем още веднъж на софийската аудитория “, споделя самият той. В него Балабанов си партнира с Алекс Раева. 

Представлението На пай мотив с Алекс

" С Алекс се познаваме и работим дружно от доста години и съм извънредно благополучен, че тъкмо с нея си партнираме и в " На пай мотив “. Получи се доста хубаво преплитане на нашите персонални истории, изпълнено с доста смях, и на финала даже и малко драма “, споделя комикът. " Ние като актьори непрекъснато се разголваме пред публиката, само че в тази ситуация в действителност става дума за доста персонални и неразказани до момента наши персонални истории. Хората реагират доста същински и считам, че откриват себе си в доста от тях “, добавя той. Актьорите всякога си прибавят по нещо ново във всяко последващо зрелище, с цел да е забавно и за тях самите, до момента в който играят на сцената.

" Каним всички фенове с огромно наслаждение, с цел да изживеят дружно с нас доста наши истории от детството до момента. Да се посмеем, да попеем и да открият и себе си в нашите случки “, обявява с усмивка Ненчо.

Предстоят му тв изненади

Ненчо Балабанов разкри, че през новия сезон есента предстоят доста нови телевизионни изненади.

" Разбира се, продължаваме и със спектакъла с Алекс. Надявам се и всичко да е наред с раждането на дребната принцеса. Това е най-невероятната страст и желая да й се отдам изцяло. Много се вълнувам “, споделя артистът. Той добави, че с Кати възнамеряват още почивки и екскурзии за лятото, само че ще бъдат по-внимателни с жегите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР