Комикът Мат Райф е изправен пред негативна реакция в социалните

...
Комикът Мат Райф е изправен пред негативна реакция в социалните
Коментари Харесай

Твърди се, че комикът Мат Райф е казал на 6-годишното дете, че майка му купува подаръците му с пари на OnlyFans в изтрита публикация

Комикът Мат Райф е изправен пред отрицателна реакция в обществените медии, откакто се твърди, че е споделил на 6-годишно момче, че неговият майка му купува дарове с печалби от OnlyFans.

Във съботно видео, събрало над 13 милиона гледания, TikToker Bunny Hedaya твърди, че Райф е почнала „ сборичкване “ с детето си онлайн.

Синът на Хедая притегли вниманието на Райф, откакто разкритикува неотдавнашния стендъп специфичен Netflix на комика, „ Естествен асортимент “.

По време на специфичното предаване Райф сподели, че му е омръзнало дамите да упрекват за неприятни решения „ планети, които даже не познават “.

„ Вашето бъдеще се дефинира от вашите лични мисли, отзиви и дейности. Вие изцяло контролирате по какъв начин ще се развие бъдещето ви “, сподели Райф. „ Няма нищо общо със звездите, дребосъче. Само тъй като Юпитер има пръстен, а вие нямате, не значи, че това е нещото, което би трябвало да търсите за този вълшебен съвет. “

Към началото на специфичната си част Райф описа историята за хранене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР