Комикът Крис Рок снощи се завърна на сцената за първи

...
Комикът Крис Рок снощи се завърна на сцената за първи
Коментари Харесай

Крис Рок най-сетне коментира шамара от Уил Смит

Комикът Крис Рок нощес се завърна на сцената за първи път, откакто отнесе плесница от Уил Смит по време на церемонията на премиите " Оскар ", и получава бурни овации от публиката в Бостън, заяви Асошиейтед прес.

Рок засегна въпроса за шамара напълно в резюме, като сподели, че към момента осмисля случилото се в неделя и не загатна името на Смит.

" Освен странната преживелица, животът е много добър ", сподели Рок в един миг по средата на осъществяването си. Нощното зрелище в Бостън се състоя единствено три дни откакто Смит удари комика поради смешка по адрес на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит.

Крис Рок беше облечен напълно в бяло за осъществяването си и изглеждаше съвсем обезпокоен от многочислените аплодисменти, които получи, показва АП. Аплодисментите продължиха с минути, а почитателите крещяха: " Обичам те, Крис! ". Комикът изглеждаше прочувствен, описа пред Асошиейтед прес посетител, който седял покрай сцената.

" Как мина уикендът ви? ", пошегува се Рок, преди да стартира осъществяването си.

Цените на билетите за шоуто му скочиха след борбата на церемонията за " Оскар " -ите, само че през вчерашния ден комикът даде да се разбере, че няма да приказва обстойно и нашироко за нея.

" Ако сте пристигнали да чуете това, аз... Имам като цяло шоу, което написах преди този уикенд'', сподели Рок.

Хората от публиката крещяха своята поддръжка за комика. Поне един човек извика, че Рок би трябвало да съди Смит.

Американският артист Уил Смит към този момент се извини на водещия на церемонията за разпределяне на филмовите награди " Оскар " Крис Рок, на който удари пестник на сцената. Смит дефинира държанието си като " неприемливо и непростимо ", извини се също по този начин на Киноакадемията на Съединени американски щати и феновете, оповестиха информационните организации.

На 94-ата гала за разпределяне на влиятелните кино награди Смит удари по лицето водещия, откакто той се пошегува със брачната половинка на Смит Джейда Пинкет Смит, която страда от плешивост, загуба на коса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР