Комикът и съпруг на Алла Пугачова- Галкин публикува нова снимка

...
Комикът и съпруг на Алла Пугачова- Галкин публикува нова снимка
Коментари Харесай

Ето я Алла Пугачова на 74 г (Певицата изглежда страхотно, но я критикуват, че все още пуши – Снимка)

Комикът и брачен партньор на Алла Пугачова- Галкин разгласява нова фотография на обичаната си жена в Instagram. На фотографията певицата е снимана с телефон в едната ръка, а в  другата държи цигара. Съдейки по надписа, тя е била в контакт с един от приятелите си. „ Обаждам се на другар “, написа към фотографията Галкин. Мрежата отбелязва, че на нейната възраст 74-годишната Пугачова наподобява ужасно.

Семейната двойка дружно с двете си деца напуснаха Русия незабавно след началото на спецоперацията и към момента живеят в чужбина. Максим  почти незабавно обществено осъди спецоперацията и стана един от първите изгубили планове поради политическата си позиция, а в този момент продължава да подлага на критика дейностите на съветските управляващи. Пугачова дълго време не разяснява политическата обстановка и приказва едвам откакто брачният партньор й беше приет за непознат сътрудник. След това я връхлетя вълна от ненавист, на която тя от време на време дава отговор.

Интересно е, че Кремъл се пробва да не разяснява историята с Алла Пугачова, а прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков по-рано съобщи, че певицата като свободен човек има право да се върне в родината си и да я напусне.

Наскоро Максим Галкин, сходно на доста други актьори, които се оповестиха против съветската военна спецоперация в Украйна, започнаха да имат проблеми с концертите в чужбина. Той упрекна съветските управляващи за това.

А почитателите на примадоната споделят, че на фотото Алла наподобява прелестно. Само не могат да повярват, че на тези години към момента пуши: „ Изглежда  страхотно на  74, само че има ли ум на тази възраст да пуши още? ”, питат се те.

Източник: spletnik.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР