Комикът Хелън Ледерер има очи само за Бил Роуч, докато

...
Комикът Хелън Ледерер има очи само за Бил Роуч, докато
Коментари Харесай

Радостта на комедиантката Хелън Ледерер да се превърне в „сребърната лисица“ - новата любов на Кори на Бил Роуч

Комикът Хелън Ледерер има очи единствено за Бил Роуч, до момента в който играе новата обич на Кен Барлоу в Coronation Street.

На екрана Кен ще потвърди, че към момента има всичко належащо, с цел да ухажва дамите, когато хване окото на героя на Хелън Елспет по време на коктейлна вечер за необвързани в хотел Chariot Square.

Хелън, на 65, счита, че Бил, на 91, също толкоз бяга от камерите. Тя сподели: „ Виждам за какво Елспет се интересува от него – той е същинска сребърна лисица с доста изсечени скули. “

В епизода от 27 март идната седмица Елспет изпраща питиета на Кен и сина му в закон Стив. Елспет е поканена да се причисли към тях, оставяйки Стив изкормен, че тъстът му се е заговорил с привлекателна дама, до момента в който той не е срещал никого. Запитана по какъв начин се е озовала да работи върху сапунката на ITV, Хелън сподели, че предлагането е пристигнало „ изведнъж “.

Тя сподели: „ Да ми бъде препоръчана роля против Уилям Роуч е още по-вълнуващо. Бях го срещал един път преди, когато седях до него на събит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР