Комикът Джим Дейвидсън е сгоден за шести път, след като

...
Комикът Джим Дейвидсън е сгоден за шести път, след като
Коментари Харесай

Джим Дейвидсън, 70, сгоден за шести път за нова приятелка, 47, месеци след раздялата със съпруга номер пет

Комикът Джим Дейвидсън е благоприятен за шести път, откакто сподели новата си другарка на скорошно празненство - месеци след раздялата с брачната половинка му.

Той излезе обществено с новата си избраница Наташа, 47, на шоубизнес шоу и се влюби до уши, разказвайки на другари за проектите си да се ожени за последната си обич. Тя ще стане най-новата му брачна половинка и нещастният влюбен Джим се надява тя да е тази, откакто се раздели с петата си брачна половинка Мишел Котън през 2023 година след 14 години брак.

Миналата година, спечелилият в Big Brother на звездите, 70, разкри на сцената по време на турнето си Not Yet Cancelled, че сега е в развой на " бракоразвод №5 " със брачната половинка си. Твърди се, че той е „ в действителност печален и изкормен “, че не са съумели да накарат връзката си да работи и че той „ не е разчувствуван “ от вероятността да преживее още един обществен бракоразвод.

Идва по-късно Смята се, че предходните му четири развода са му коствали до £60 милиона. Джим се дами за първата си брачна половинка Су Уолпол пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР