Комик № 1 Любо Нейков май е сбъднал мечтата си

...
Комик № 1 Любо Нейков май е сбъднал мечтата си
Коментари Харесай

Любо Нейков стана баща за втори път? / СНИМКА

Комик № 1 Любо Нейков май е сбъднал фантазията си да стане татко за повторно. За щастливото събитие под секрет показа неговият татко Иван, който разгласява фотография с малко бебе в своя фейсбук профил. Под умилителния кадър заваляха благоположелания, измежду които и такива да успее да доживее да види дребната принцеса на нейната женитба.


49-годишният Любо Нейков още преди 5 години показа, че с дамата на живота му – Гинка, са подготвени да имат второ дете и интензивно работят по въпроса. Очевидно чудото отново им се е случило, въпреки пътят им в родителството да бе нелек и изпълнен с сложни моменти. За първородната си щерка Ани те чакаха цели 14 години. През този февруари тя стана на 10 годинки и към този момент е ученичка във Френския колеж в София. Преди тя да озари живота им с Гинка, двамата минаха през най-тежката покруса – загубата на дете. Малко откакто комикът се оженил за брачната половинка си, те разбрали, че ще стават родители за пръв път.

Актьорът бил толкоз благополучен, че почерпил преди да се роди бебето. Предварителната наслада като че ли дръпнала дявола за опашката и Гинка пометнала в 6-ия месец. Лекарите едвам съумели да я върнат към живота, а нещастието оставила мъчителен отпечатък и у двамата. Въпреки това те траяли дружно, въпреки през годините нееднократно да е имало клюки, че са пред бракоразвод.

Жената до шефа на „ Комиците ” избира анонимността и се стреми да е надалеч от светлините на прожекторите. Тя се занимава с снимка и оказва помощ на брачна половинка си в бизнесите му с покупко-продажба на парцели и отдаването им чартърен, разкриват близки до фамилията.
Гинка и Любо се грижат като за свое дете и за дъщерята на неговия починал брат Цветан, който си отиде прекомерно млад, покосен от инфаркт. Смъртта му унищожи артиста, прочут с огромното си сърце, който си дал заричане, че ще оказва помощ на своята племенница Инна, като че ли му е родна щерка.

Благодарение на него тя съумя да приключи Медицинския университет в София и към този момент работи в акушеро-гинекологията на болница „ Майчин дом ” в столицата. Девойката живее независимо със своя избраник, само че постоянно гостува в дома на своя чичо, към който е извънредно привързана.
Единственото майката на Любо – Цеца, не съумя да види третата си внучка. Тя умря точно на Благовещение през 2018 година. Комикът бе тотално срутен след загубата й, а овдовелият й брачен партньор даже се бе поболял от тъга. Въпреки това той реши да остане в фамилната им къща в Червен бряг, вместо да се реалокира при сина си в София.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР