Комична ситуация потресе зрителите на Стани богат, а водещият Михаил

...
Комична ситуация потресе зрителите на Стани богат, а водещият Михаил
Коментари Харесай

Комична ситуация потресе зрителите на Стани богат, а Билалов се видя в чудо

Комична обстановка потресе феновете на " Стани богат ", а водещият Михаил Билалов се видя в знамение с много провокиращ натрапен посетител. Наложи му се да реагира неподготвено.

Докато разговаряше с следващия участник, пристигнал да опитва шанса и знанията си на стола на благосъстоянието, Билалов се вбеси грубо на дразнеща муха, която кръжеше в близост много напористо.

Още първия път, щом видя насекомото, водещият съобщи: " Нещо я притегля, не знам какво. Виж, постоянно имаме мухи винарки в студиото ". " Неее, пазил съм се ", хвърли в шок с репликите си Билалов. А на отсрещния стол юристът на свободна процедура Димитър Петров се чудеше по какъв начин да разкара насекомото.

Играта продължи, само че мухата също не спираше да кръжи към Петров. " Оф, не мога да отделя взор от тази муха ", съобщи в един момент Билалов, след което се пошегува: " Да не вършим от мухата слон ".

В последна сметка, откакто мухата още веднъж се появи, артистът скочи с думите: " Ще стана, ще й цепна една напряко. Ако още един път те закачи, ми кажи, няма да й простя. " И го направи, само че не стана ясно дали е съумял да се отърве от неканения си посетител, само че пък за сметка на това получи бурни ръкопляскания от публиката. " Една по този начин ме въртя 20 години. Представи се за муха, стана слон най-после ", засмя се водещият.

Накрая участникът, въпреки всичко, се показа сносно и стигна до въпрос за 5000 лв., само че си потегли с 300 лева, написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР