Комфорт и умерена доза сексапил. Така можем да опишем тенденциите

...
Комфорт и умерена доза сексапил. Така можем да опишем тенденциите
Коментари Харесай

Какви бански ще са на мода това лято СНИМКИ

Комфорт и умерена доза съблазън. Така можем да опишем трендовете при банските за лято 2022. Бански вид прашка, модели с висока талия, разновидности със спортно горнище и цялостен бански с акцент, вижте трендовете за престоящото лято.

Банските с горнище без презрамка са измежду топ трендовете за лято 2022. Недостатъкът на този модел е, че може да се носи единствено от дами с дребен и стегнат бюст. На останалите просто не стои добре или изобщо не може да се сложи съответно. Обикновено тези модели са секси и минималистични, желани най-вече от млади девойки. Има по-спортни разновидности и малко по-кокетни, при които са завършени обособени чашки с банели.

Бански с висока талия



Банските с висока талия носят несъмнено ретро обаяние. Издължават краката, акцентират дупето и основават илюзията за извивки. Доскоро на банските с висока талия се гледаше с съмнение, само че през последните няколко години дизайнерите ни потвърждават, че могат да ги преобразят с съвременни кройки и красиви цветове.

Плетени бански



Плетените бански може и да не са най-подходящите, в случай че обичате да прекарвате доста време във водата. Но пък са очарователни и открояващи се. В случай, че предпочитате да се печете на плажа или да релаксирате на шезлонга, тези модели са тъкмо за вас.

Бански вид прашка



Може би няма да избертете бански вид прашка, в случай че сте на фамилна почивка, само че пък за отмора с половинката са повече от идеални. Секси и предизвикателни, прашките се завръщат измежду трендовете след малко неявяване.

Бански с квадратно деколте



Банските с квадртано деколте нормално са с дебели презрамки. Горнището е с очебийно спортно лъчение и може да е с или без подплънки. Тези модели са чудесни за дами с обилен бюст или такива, които желаят леко покачване на гърдите и добра опора.

Цял бански с изрязани акценти



Целият бански се завръща за лято 2022 и е по-секси от всеки път. Най-актуални са моделите с изрязани акценти в региона на талията. И въпреки да не е съвършен за реализиране на постоянен загар, този бански ще ви направи неотразими и открояващи се на плажа.

Бански за всеки размер



Модният отрасъл се трансформира и дизайнерите все по-често основават облекла, взимайки поради другите форми на женското тяло. В сбирките видяхме доста бански, основани за дами с обилни форми.

Източник: rozali
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР